Ingredients
KOŠĖ
240 g bolivinių balandų kruopų
600 ml migdolų pieno
200 ml vandens
1 arbatinis šaukštelis Taylor & Colledge vanilės pastos
2 arbatiniai šaukšteliai klevų sirupo
200 g graikiško jogurto
PAGARDAI
4 figos
Keletas mėlynių ar šilauogių, gabalėlis persimono, bananų, granatų sėklų, smulkintų migdolų
Instructions
Žingsnis 1: Bolivinių balandų kruopas plaukite šaltame vandenyje, kol vanduo bus švarus.
Žingsnis 2: Į vidutinio dydžio puodą sudėkite bolivinių balandų kruopas, įpilkite migdolų pieną ir vandenį. Užvirkite. Įmaišykite vanilės pastą ir klevų sirupą. Sumažinkite kaitrą ir virkite 15–20 minučių, kol kruopos suminkštės.
Žingsnis 3: Nuimkite nuo kaitros ir leiskite košei brinkti 10 minučių. Tuomet įmaišykite graikišką jogurtą.
Žingsnis 4: Padalinkite košę į keturis dubenėlius ir pagardinkite ją figomis, mėlynėmis ar šilauogėmis, persimonų ir bananų gabalėliais, granatų sėklomis ir migdolais.
- Prep Time: 10 min.
- Laikymas: 10 min.
- Cook Time: 15 min.