Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Skanus bolivinių balandų košė su vanile.

BOLIVINIŲ BALANDŲ KOŠĖ SU VANILE


  • Total Time: 35 min.

Ingredients

KOŠĖ

240 g bolivinių balandų kruopų
600 ml migdolų pieno
200 ml vandens
1 arbatinis šaukštelis Taylor & Colledge vanilės pastos
2 arbatiniai šaukšteliai klevų sirupo
200 g graikiško jogurto

PAGARDAI

4 figos
Keletas mėlynių ar šilauogių, gabalėlis persimono, bananų, granatų sėklų, smulkintų migdolų


Instructions

Žingsnis 1: Bolivinių balandų kruopas plaukite šaltame vandenyje, kol vanduo bus švarus.

Žingsnis 2: Į vidutinio dydžio puodą sudėkite bolivinių balandų kruopas, įpilkite migdolų pieną ir vandenį. Užvirkite. Įmaišykite vanilės pastą ir klevų sirupą. Sumažinkite kaitrą ir virkite 15–20 minučių, kol kruopos suminkštės.

Žingsnis 3: Nuimkite nuo kaitros ir leiskite košei brinkti 10 minučių. Tuomet įmaišykite graikišką jogurtą.

Žingsnis 4: Padalinkite košę į keturis dubenėlius ir pagardinkite ją figomis, mėlynėmis ar šilauogėmis, persimonų ir bananų gabalėliais, granatų sėklomis ir migdolais.

  • Prep Time: 10 min.
  • Laikymas: 10 min.
  • Cook Time: 15 min.