Print
VANILINĖ PANAKOTA
- Total Time: 15 minutes
Ingredients
- 2 ½ šaukštelio želatinos
- 1 valgomasis šaukštas verdančio vandens
- 2 puodeliai (500 ml) skystos arba sutirštintos grietinėlės
- ¼ puodelio (55 g) cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis Taylor & Colledge ekologiškos vanilės pastos
Instructions
1 žingsnis: Lengvai aliejumi patepkite 4 panakotai tinkamas formeles.
2 žingsnis: Nedideliame indelyje užpilkite želatiną karštu virintu vandeniu ir palikite išbrinkti.
3 žingsnis: Likusias sudedamąsias dalis supilkite į nedidelį puodą ir maišydami kaitinkite, kol pradės virti. Sudėkite išbrinkusią želatiną ir maišykite, kol visiškai ištirps. Nukelkite nuo kaitros.
4 žingsnis: Padalinkite mišinį į panakotos indelius ir leiskite atvėsti iki kambario temperatūros. Tuomet šaldykite mažiausiai tris valandas.
5 žingsnis: Išimkite panakotą iš indelių ir dėkite į lėkštes. Jei norite, galite patiekti su uogų tyre.
- Prep Time: 15 min