Grįžti į receptus

VANILINĖ PANAKOTA

Taylor & Colledge Vanilla Panna Cotta

Pasidalinkite šiais receptais

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Taylor & Colledge Vanilla Panna Cotta

VANILINĖ PANAKOTA


  • Visas laikas: 15 minutes

Jums reikės

  • 2 ½ šaukštelio želatinos
  • 1 valgomasis šaukštas verdančio vandens
  • 2 puodeliai (500 ml) skystos arba sutirštintos grietinėlės
  • ¼ puodelio (55 g) cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis Taylor & Colledge ekologiškos vanilės pastos

Instrukcijos

1 žingsnis: Lengvai aliejumi patepkite 4 panakotai tinkamas formeles. 

2 žingsnis: Nedideliame indelyje užpilkite želatiną karštu virintu vandeniu ir palikite išbrinkti.

3 žingsnis: Likusias sudedamąsias dalis supilkite į nedidelį puodą ir maišydami kaitinkite, kol pradės virti. Sudėkite išbrinkusią želatiną ir maišykite, kol visiškai ištirps. Nukelkite nuo kaitros. 

4 žingsnis: Padalinkite mišinį į panakotos indelius ir leiskite atvėsti iki kambario temperatūros. Tuomet šaldykite mažiausiai tris valandas. 

5 žingsnis: Išimkite panakotą iš indelių ir dėkite į lėkštes. Jei norite, galite patiekti su uogų tyre.

  • Prep Time: 15 min

Daugiau receptų